2011. augusztus 14., vasárnap

TOSHIBA Satellite A300 15''-Notebook - Core 2 Duo - 4 GB - WinVista

TOSHIBA Satellite A300 15''-Notebook - Core 2 Duo - 4 GB - WinVista:
Processzor - Intel Core2Duo T5750@2.0 GHz
Memória - 4 GB DDR3 RAM (2x 2 GB)
Grafika - ATI Mobility Radeon HD 3470
Merevlemez - 250 GB
Drótnélküli
4x USB 2.0, stb
Eladó dátuma - 2008 novemberében

Nagyon nemes és gyorsan 15''-szélesvásznú notebook a Toshiba a kifinomult design, viszonylag jó Harman / Kardon hangszórók, webkamera és kényelmes hangerőszabályzó és érintésérzékeny gyorsmenü gomb.

Eredeti Windows Vista licenc, hanem fut a Windows 7 (a diákok jelenleg van egy frissítés a 35 €, tudtam, hogy egy lehetőség a vevőnek).

Minden napi feladatok nőtt. Még viszonylag friss játékokat lehet játszani teljes egészében az alacsonyabb grafikus beállításokat. , Amelyek elsősorban az irodai alkalmazások, internet és képszerkesztő alkalmazás használja. De jön a 18 megapixeles raw fájlokat az új kamera sooo szuper tiszta, ezért kell egy asztali PC. Sajnos, azt kell mondanom, ez a stílusos notebook nagyon tetszett. Különösen a billentyűzet valahogy kellemes, mint más notebook. Írja nagyon csendes, és jó érzés, amikor írsz.

Fut nagyon stabil, és nem furcsa quirks, előre nem látható összeomlik, vagy a hibaüzeneteket nem emlékszem. A laptop soha nem használták az ágyban, így nem túlmelegedés veszélye a szösz.

Sajnos, az akkumulátor tart csak 5 perc lenne, azonban annak érdekében, illeték fejében egyenlő egy és telepíteni az új. Vajon mégis, szinte kizárólag a hálózatról.

Külsőleg, a notebook még mindig megfelel a termék képeket mutatunk be, mint minta képeket. Nincs kopás.
Ár: 300 Ft